POP email in Outlook failing since update to build 7125 July 5, 2019
Problem reported by Chase Casebonne - 7/12/2019 at 7:52 AM
Submitted
We have an entire clinic using POP as they prefer it.  They are all receiving the below message since the update.
Chase Casebonne

4 Replies

Reply to Thread
0
Sébastien Riccio Replied
Hi,

Maybe you should enable detailed logging for pop3 service (in troubleshooting options) and then check in the logs if you have some interresting errors that could help you resolve the issue.

At the moment on 7125 we don't have (yet?) complaints from people using pop3 (but it's only like 3% of the users).

Kind regards
0
Chase Casebonne Replied
So I have detailed logging on it.  But its just shows users logging in.  And the users that are having trouble are not being shown logging in.
Chase Casebonne
0
Sébastien Riccio Replied
Strange,
How are the outlook clients configured to access pop3 ? Port 110 or 995 ?
Can you remote one of the computer and try to connect to your server ports with for example a "PuTTY" client?
Maybe it's a network problem, or some port binding problem on SmarterMail.

0
Linda Pagillo Replied
Hi Chase. You may want to check to see if your ports are still bound correctly in SM and that all of your SM services are running after the upgrade. Every time I do a SM upgrade it stops all of the services for some reason. Log into your SM admin interface and go to Troubleshooting > Services. Be sure they are all started. I hope this helps.
Linda Pagillo
Mail's Best Friend
Email: linda.pagillo@mailsbestfriend.com
Web: www.mailsbestfriend.com
Authorized SmarterTools Reseller
Authorized Message Sniffer Reseller
 

Reply to Thread