Sent Items in webmail is empty
Problem reported by Jason Wilhelm - April 16 at 1:52 PM
Resolved
Anyone seen an issue with Sent Items in webmail being empty? We just created a user yesterday, they started using the system today and sent 6 emails so far. Looking in Webmail their Sent Items is empty. Did a test email on that account and same issue. Tested on my own account in webmail and the sent mail showed up correctly in Sent Items. Any suggestions?

SmarterMail Enterprise
Build 7016 (Mar 18, 2019)


7 Replies

Reply to Thread
0
Rose Karl Replied
Employee Post
Hi Jason,

I have a quick question for you.  Did the user send the emails through a POP connection or were they sent through the web interface or another protocol?
0
Andrea Rogers Replied
Employee Post
Hi Jason, 

Another thing you might check is the user's Spam Filtering. You can impersonate their user account and go to Settings > Folder Auto-Clean. Do they have any rules for the Sent Items folder? 

Andrea Rogers
Customer Operations Manager
SmarterTools Inc.
877-357-6278

www.smartertools.com

0
Jason Wilhelm Replied
Rose/Andrea,
 The user just started using the email system today exclusively on webmail, no POP/IMAP. Auto-Clean does not have anything configured.

0
Rose Karl Replied
Employee Post
Are the results the same when you login as the mailbox user directly vs impersonating? 
0
Jason Wilhelm Replied
Rose,
 Good morning. Yes they are as the user was the one to alert me to the issue. Impersonating shows the same thing.
0
Jason Wilhelm Replied
At this point I will open a ticket with support to get this addressed and will followup with the solution. Thanks.
1
Jason Wilhelm Replied
Marked As Resolution
OK Tony was able to quickly help me on this. Looks like our upgrade to 7016 something happened and the default mailbox size limit was changed to -1092 instead of the normal 3000. This is what caused the error. Thanks Tony!

Reply to Thread