SmarterMail stops giving notifications
Problem reported by echoDreamz - January 20 at 1:16 PM
Submitted
After running for a while, SM stops giving new email notifications, event notifications etc. After manually recycling IIS, notifications are good for a while until IIS has ran for a while then requires another manual recycle. This has happened since SM 16, now onto 17.

ActiveSync is also affected and notifications to devices are delayed, once IIS is restarted, Outlook etc. start receiving notifications instantly.

Anyone else see this?

Christopher

4 Replies

Reply to Thread
0
Robert Emmett Replied
Employee Post
Christopher, when you notice that the notifications have stopped in the web interface, can you open the developer tools and look in the console.  There should be text in there about SignalR connections and a self-test it runs to try reconnecting.  Does that self-test pass or fail?
Robert Emmett
Software Developer
SmarterTools Inc.
(877) 357-6278
www.smartertools.com
0
echoDreamz Replied
Robert, will check here in a day or so when I notice ActiveSync notifications being delayed heavily.

Christopher

0
echoDreamz Replied
I also setup an automated nightly pool recycle for the SM app pool. Previously this did not exist, this may help, we've used it in the past, but caused complaints from clients when the pool would recycle.

Christopher

0
Binesh Shammunni Replied
Even 6956 build , not giving notification in google chrome( Version 71.0.3578.98 (Official Build) (64-bit)) ,  I have followed few link from smartermail forum


  In  user settings  still show "Browser notifications have been disabled in this browser"

Let me know how to resolve the issue ?

Reply to Thread