Smartermail 15 Automatically check spelling prior to sending no longer working in webmail
Problem reported by Ray Cook - October 5, 2018 at 3:07 AM
Resolved
SmarterMail Enterprise Edition  Version 15.7.6821

According to a customer (I never personally use this feature) up to the last release, provided you had the box ticked in domain settings to auto-spellcheck before sending IN WEBMAIL, this worked without having to click the 'abc' button in the email first - well it is supposed to be automatic.
I tried this and it is true - the setting is ignored. I can't confirm it was working previously as I only have the customer's word for it, but it certainly doesn't work now.


3 Replies

Reply to Thread
0
Robert Emmett Replied
Employee Post
Ray, thank you for reporting this issue.  I have added to our bugs list.
Robert Emmett
Software Developer
SmarterTools Inc.
(877) 357-6278
www.smartertools.com
0
Andrea Rogers Replied
Employee Post
Hi Ray, 

I'm not able to replicate an issue with spell check in SmarterMail 15.7.6970 or the supported version, Build 7008 (Mar 10, 2019). Please be aware that version 15.x is considered a legacy version, so I'm afraid I can't advise contacting support for this issue. I'd recommend that you consider upgrading to the latest build for this fix as well as many other fixes and new features. 


Andrea Rogers
Customer Operations Manager
SmarterTools Inc.
877-357-6278

www.smartertools.com

0
Ray Cook Replied
It wasn't legacy when I asked the question

Reply to Thread