ActiveSync Certain Users / Devices Unable to Connect
Question asked by Tim DeMeza - July 24, 2017 at 2:10 PM
Unanswered
For what it is worth I have had an open ticket 383-2101500E-0B96 with SmarterTools since last Monday.  I have a small set of random users whom their active sync seems to be totally messed up for devices which have been previously connected. 
 
I have followed all of SmarterTools instructions, I have removed the device from Smartermail in the Synchronized Devices section.  If you re-add the same device, on the device everything looks good.  If I add a new device to the affected user, everything goes fine.  
 
I do not know what else to do.  I am guessing the SmarterTools tech is totally at a loss because I am not getting timely responses any longer.  
 
I am hoping someone in the community can assist.  
 
Something I have reported is that in the affected users root folder in the smartermail storage directory, there are a couple of activesync temp files.  Even when there are NO active sync devices currently associated with the user.  
 
It seems there is something really wrong and I need help.  I have users that are really pissed at this point.
 
Thank you to anyone that may have additional ideas.
 
 
 
 

5 Replies

Reply to Thread
0
Paul Blank Replied
What version of SmarterMail, please?
0
Tim DeMeza Replied
SmarterMail Enterprise Edition
Version 15.7.6390
0
Paul Blank Replied
I was afraid of that. I'm still contemplating upgrading to 15. It might not make any difference, but the current version is 15.7.6411.
 
 
0
Tim DeMeza Replied
Honestly, other than this little glitch, which it isn't affecting all users. Just a few of hundreds. V15 has been rock solid.
0
Paul Blank Replied
OK thanks!!!

Reply to Thread