SM 15.6 and 16 on 2 servers gave me the same problems with outbound emails
Problem reported by piotr - June 22, 2017 at 3:27 PM
Submitted
I install new server and new SmarterMail (version 16, previous was 15.6) and again I have the same problem as the old one.
Each outbound email fail because this:
"Failed to connect to the recipients mail server. No MX records were found for the 'gmail.com' domain. Failing over to A records."
This is example for gmail.com but even I pointed on Google DNS I'v got the same error.
What's going on ?????
 
This part is over and over again for each outbound emails.
--------
21:18:28 [76001] Failed to connect to the recipients mail server. No MX records were found for the 'gmail.com' domain. Failing over to A records.
21:18:28 [76001] Initiating connection to 172.217.18.165
21:18:28 [76001] Connecting to 172.217.18.165:25 (Id: 1)
21:18:28 [76001] Binding to local IP 62.138.3.178:0 (Id: 1)
21:18:49 [76001] Exception connecting to 172.217.18.165 (Id: 1)
21:18:49 [76001] System.Net.Sockets.SocketException (0x80004005): An attempt was made to access a socket in a way forbidden by its access permissions 172.217.18.165:25
   at System.Net.Sockets.Socket.DoConnect(EndPoint endPointSnapshot, SocketAddress socketAddress)
   at System.Net.Sockets.Socket.Connect(EndPoint remoteEP)
   at RelayServer.Clients.SMTP.ClientConnectionSync.Connect(Int32 connectionId)
 

2 Replies

Reply to Thread
0
Rod Lasky Replied
Employee Post
Hello piotr.  I would recommend opening a support ticket so that we can get on to the server and look into what is happening here.
Rod Lasky
Technical Support Specialist
SmarterTools Inc.
(877) 357-6278
www.smartertools.com
0
Piotr Zejer Replied
How can I make it ?

Reply to Thread