Reports - Incomming Spam- freeze
Problem reported by Damir Matešić - June 7, 2017 at 1:17 PM
Being Fixed
Hi, in Version 16.0.6362.22925 under reports, Incomming Messages the web page freeze! (Loader is shown infinite).
 
There was the same problem in SM 16 Beta threads but for the same page. That was fixed.
 
Also there is a bunch of similar issues also reported from me from version to version.
 
https://portal.smartertools.com/community/a89059/reports-incomming-messages-freeze.aspx

7 Replies

Reply to Thread
0
Still no resolution of this!
0
Rod Lasky Replied
Employee Post
Hello all.  This issue has been fixed already.  Please make sure you're running the latest SmarterMail 16.
Rod Lasky
Technical Support Specialist
SmarterTools Inc.
(877) 357-6278
www.smartertools.com
0
Sorry Rod, but this is not true! The page is still looping.
0
Robert Emmett Replied
Employee Post
Damir, I am working with Vecdi on a similar issue. I gave him a custom debug logging build which points us to the problem.  It has to do with the encoding in which the report JSON files were being read in.  I have since given Vecdi a custom build with the potential fix.  If you would like, I can also send the link to you. Regardless, I will update this post when our findings.
 
You have another post here: https://portal.smartertools.com/community/a89059/reports-incomming-messages-freeze.aspx that I will also keep updated.
 
Robert Emmett
Software Developer
SmarterTools Inc.
(877) 357-6278
www.smartertools.com
1
Robert Emmett Replied
Employee Post
Damir, this issue has a confirmed fix.  It will be included in the SmarterMail 16.1 release tentatively scheduled for the end of the month.  If you would like a pre-release version which contains this fix, let me know and I can send you a link to the download.
Robert Emmett
Software Developer
SmarterTools Inc.
(877) 357-6278
www.smartertools.com
0
Hi Robert, I just installed the last version 16.1xxx and the issue is not fixed!
 
Please reopen this case.
1
Hi, is there a chance that this bug will be ever fixed? I have the last version installed now and still is not working.

Reply to Thread