Spam Checks clicking 1 item selects all user created Spam Rules
Problem reported by Paul White - January 7 at 1:06 PM
Resolved
I upgraded to build 6928 a while ago, but today was the first time I went in to try to create a new spam rule.
But when I click to edit one of my spam rules it keeps loading only 1 specific spam rule.  When I click on any of the custom created spam rules I get blue checks on all custom created spam rules, but not the system  included spam rules.  My server did crash about a week ago, and this update was installed since them, not sure if its corruption issues, or a glitch in the latest build.  Any idea why?  What path are the spam rules stored at?  Maybe I need to manually edit something in that file.  Bad syntax or similar.

5 Replies

Reply to Thread
0
Robert Emmett Replied
Employee Post
Paul, this issue has been fixed and will be available in the next public release of SmarterMail.  We can provide you with a pre-release build that has the fix, if you would prefer.
Robert Emmett
Software Developer
SmarterTools Inc.
(877) 357-6278
www.smartertools.com
0
Paul White Replied
A Pre-release build would be great, as I not able to update my spam rules, and I need to.  I don't think I could wait for the next release to come out.
Thanks
0
Robert Emmett Replied
Employee Post
Paul, I created a ticket with a link to the pre-release build.
Robert Emmett
Software Developer
SmarterTools Inc.
(877) 357-6278
www.smartertools.com
0
Robert Emmett Replied
Employee Post
Paul, because you verified that the pre-release build fixed the issue for you, I'm going to mark this thread as Resolved.
Robert Emmett
Software Developer
SmarterTools Inc.
(877) 357-6278
www.smartertools.com
0
Paul White Replied
Yes, The issue has been resolved. Thanks for the quick turn around on this.

Reply to Thread