NaN converts to 0 in UI
Problem reported by Ben Rowland - September 14, 2018 at 7:17 AM
Resolved
I have a domain name that starts with nan. This displays as 0. This nanny.domain.com looks like 0ny.domain.com. I believe this is because NaN (not a number) is converting to 0.

7 Replies

Reply to Thread
0
Derek Curtis Replied
Employee Post
Hi, Ben

I just tried this on test installation of 16.3.6830 and it's displaying fine in the domains list and in the domain details when you Manage the domain:

Domains List:
Manage nanny.domain.com:
Are you running any translation for the SmarterMail interface? Is this how you were setting things up? I even tried a rename of a domain and it displayed just fine..."nan" was "nan". (NaN was NaN, etc.)
Derek Curtis
COO
SmarterTools Inc.
(877) 357-6278
0
Ben Rowland Replied
Take a look at some of the reports, such as message bandwidth or incoming messages.

0
Derek Curtis Replied
Employee Post
Ah...I see it now, Ben. Thanks for following up. In the Manage area things look fine, but I'm seeing the same behavior in the reports area..I'll get it reported to the developers. 
Derek Curtis
COO
SmarterTools Inc.
(877) 357-6278
0
Andrea Rogers Replied
Employee Post Marked As Resolution
Hi Ben,

This fix is coming in the next minor release for SmarterMail 16.x.

Andrea Rogers
Customer Operations Manager
SmarterTools Inc.
877-357-6278

www.smartertools.com

0
Ben Rowland Replied
Great, thank you very much!
0
Kheng Hai Quek Replied
I am on version 16.3.6649 , this problem of "nan" displaying as 0 still persist.
Example "finance" is shown as "fi0ce"
Kindly advise how to correct it or which version we have to upgrade?
0
Kyle Kerst Replied
Employee Post
Hello Kheng, I recommend you upgrade to the latest SmarterMail v16 release which can be found here: 

Kyle Kerst
Technical Support Specialist
SmarterTools Inc.
(877) 357-6278
www.smartertools.com

Reply to Thread