Pictures in forwarded emails do not show up
Problem reported by Barbara Renowden - June 21, 2017 at 7:37 AM
Submitted
When you forward an email that has images in it or receive an email that has been forwarded with images the images do not show up in the body of the email just a broken image area.  However, they are there as an attachment. 
 
I used to be able to do a copy and paste of an image as do several of our clients that use the system.  Is this no longer possible? 

Barbara Renowden President / Co-Founder Centric Web, Inc. https://www.centricweb.com

4 Replies

Reply to Thread
0
Linda Pagillo Replied
Hi Barbara. Do the pictures not show in Webmail or is it Outlook?
Linda Pagillo
Mail's Best Friend
Email: linda.pagillo@mailsbestfriend.com
Web: www.mailsbestfriend.com
Office: 703.988.3606

Authorized Reseller of SmarterTools Products
Authorized Reseller of Message Sniffer
0
Barbara Renowden Replied
It is in Webmail. Webmail has so many problems.

Barbara Renowden President / Co-Founder Centric Web, Inc. https://www.centricweb.com

0
Ionel Aurelian Rau Replied
We too have observed that if there is a picture inserted in-line in the mail`s body (or can be in a signature), then in Smartermail v16 WebMail, the picture will be missing and instead a broken image pictogram is shown. The image is instead available as an attachment.
 
It does not matter if the image is inserted using the WebMail interface itself or an email client like Outlook - in all other mail clients (including Outlook, Outlook.com`s WebMail, GMail`s WebMail) the picture shows up fine in-line in the mail body, while in SM16 WebMail it`s not.
0
Linda Pagillo Replied
It looks like you should report this to SM support as a possible bug.
Linda Pagillo
Mail's Best Friend
Email: linda.pagillo@mailsbestfriend.com
Web: www.mailsbestfriend.com
Office: 703.988.3606

Authorized Reseller of SmarterTools Products
Authorized Reseller of Message Sniffer

Reply to Thread