SM16 no attachment error message when there is an attachement
Problem reported by Matthew Shepard - June 6, 2017 at 5:24 PM
Resolved
Smartermail is smart enough to see when you've mentioned an attachment and lets you know if you haven't attached anything. However, if we forward an email with an attachment (and the user can see the attachment is there and does not add any additional attachments) it still gives me the error.

5 Replies

Reply to Thread
1
Derek Curtis Replied
Employee Post
I was able to replicate this, but only by adding "attached, attach or attachment" in the body of my forwarding message. Is this consistent with what you're seeing? 
Derek Curtis
COO
SmarterTools Inc.
(877) 357-6278
0
Matthew Shepard Replied
Yes sir, my users are forwarding e-mails and in the body of their e-mail saying please see the attachement in case their recipient doesn't look down to the old e-mail chain.
0
Matthew Shepard Replied
I need to update that I think this issue is a little deeper. Whenever this pop up happens and the user hits send anyways, sometimes it sends the e-mail without the attachement. I have not been able to figure out a pattern for why it may successfully send with an attachement and sometimes not.
0
Matthew Shepard Replied
I can confirm that the forwarding of an attachment pop up is no longer showing up in error. I am still having attachements dropped randomly; but I have another post to cover that, so we can mark this one as resolved.
0
Tim Uzzanti Replied
Employee Post
Thanks for the update.
Tim Uzzanti
CEO
SmarterTools Inc.
(877) 357-6278
www.smartertools.com

Reply to Thread