Conversion completed, missing domain and errors
Problem reported by echoDreamz - August 9 at 10:42 PM
Submitted
Setup test server, copied over a domain that has several thousand users, the conversion completed without any errors or warnings. However, SmarterMail is not listing the domain under the "Manage" section and gives me a red error notice.
23:36:44.576 Failed to load domain REMOVED.com: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at MailService.Core.Domain.get_DomainSettings()
   at MailService.Core.Domain..ctor(String name, String rootDirectory, DomainRepository repo)
   at MailService.Core.Mailman.#oMo(DomainListDomainItem #r1i)
23:38:40.967 Failed to load domain REMOVED.com: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at MailService.Core.Domain.get_DomainSettings()
   at MailService.Core.Domain..ctor(String name, String rootDirectory, DomainRepository repo)
   at MailService.Core.Mailman.#oMo(DomainListDomainItem #r1i)
Is the error in the "load" log file. This domain was copied over using the robocopy command to copy all files but the grp and stat3 files from a SM v16 server.

Christopher

1 Reply

Reply to Thread
0
Matt Petty Replied
Employee Post
Thanks for the prompt testing!
Can you send us the conversion.log file in your SmarterMail Logs folder? You can send it via DM to me or find the snippet containing your domain and paste it here. I'll look at it today, otherwise I'll have a response to you Monday. I've also created an internal task to track this. We are taking these conversion issues very seriously and we are going to be working with anyone with these issues. So thank you again for providing us this help. :) 

Hope you enjoy your weekend.
Matt Petty
Software Developer
SmarterTools Inc.
(877) 357-6278
www.smartertools.com

Reply to Thread