1
My pictures "disappear" after being sent
Problem reported by d m - October 24, 2014 at 11:18 AM
Submitted
Hello,
 
I send an email, and the recipients successfully receive images that are included in the email, but- when I go to my "Sent" box, the images appear as 'broken.' Also, my emails are automatically forwarded to another inbox, and when they are automatically forwarded, the images also show up 'broken.' I am sending as JPEG and the kb is not large (less than 600)
 
So, I feel like the pictures are not being save to the server and instead are being automatically deleted after being sent. Can anyone confirm this theory? And if this is the case, is there a way to prevent SmarterMail from deleting the images- and rather store them to the server for at least a couple weeks before being erased?
 
Appreciate any insight.
 
Thanks in advance,
Danielle

2 Replies

Reply to Thread
0
Matt Petty Replied
November 4, 2014 at 9:35 AM
Employee Post
What client are you using to access your mail and version of SmarterMail are you using?
Matt Petty
Software Developer
SmarterTools Inc.
(877) 357-6278
www.smartertools.com
0
Matt Petty Replied
November 5, 2014 at 2:24 PM
Employee Post
I have tested this with both our new 13 version of SmarterMail along with 12.5 and I was not able to replicate this issue. I tried attaching multiple images as inline attachments and regular attachments, all times I was able to see the file from both accounts sent and received.
Matt Petty
Software Developer
SmarterTools Inc.
(877) 357-6278
www.smartertools.com

Reply to Thread